Coffee To Go bekers! Voor onderweg

Coffee To Go bekers! Voor onderweg

De ochtend is begonnen. Het dagelijkse ritueel om te zorgen dat jij en wellicht je andere gezinsleden op tijd de deur uit moeten. Een drukke dag op het werk, school of thuis ligt in het vooruitschiet. Wellicht moet er op de valreep nog huiswerk worden gemaakt, komt net dat ene belletje niet uit omdat je nog onder de douche staat, is er een kind dat extra aandacht wil of geeft de kat aan dat de kattenbak echt verschoont moet worden. De ochtend is vaak bij iedereen hectisch. Geen moment voor jezelf.

Koffie en koffiebekers To Go!

KoffiebekerDirect denkt aan je als je haast hebt, snel naar je werk moet en er allerlei zaken tussendoor komen die je niet had voorzien. Wij snappen je tempo, net te laat opgestaan en te weinig tijd voor een mok koffie thuis. Kijk, dan komen wij om de hoek kijken! Je snakt naar een heerlijk verse koffie voor onderweg. Koffie op het station. Het mooiste moment van de ochtend. Laten wij nou kunnen zorgen dat je iedere dag je eigen verse bak kunt meenemen in een lekker handige koffiebeker. Momentje voor jezelf, even ontstressen en wennen aan een nieuwe dag.

Begin je dag goed

Onze handige, uitermate stevige en disposable koffiebeker in je eigen auto of gewoon op de fiets. Wat een heerlijk begin van de dag. De eerste slok zorgt dat je een beetje bij de wereld komt. Goede koffie in goede koffiebekers, dat is een match. Maak je een lange reis, heb je last van de vervelende lange dagelijkse files? Ook dan kun je genieten van heerlijke warme koffie of andere dranken onderweg. Onze thermosbeker houdt jouw dranken lekker warm. Rijden maar! 

Koffie geserveerd in de mooiste drinkbekers

Kartonnen koffiebekers zijn prettig in gebruik! Het drink niet alleen fijn, maar ze zijn ook praktisch en hygiënisch in gebruik. Bij KoffiebekerDirect vind je drinkbekers met de allerleukste prints! Voor op kantoor en onderweg!

Maak het jezelf gemakkelijker en bestel je ‘geluksmoment van de dag’ bij ons. Jouw Coffee To Go koffiebekers bestel je extra voordelig én gemakkelijk in onze shop. Je hebt de drinkbekers razendsnel in huis. Bij KoffiebekerDirect geen acties of aanbiedingen . Bij ons weet je namelijk iedere dag 100% zeker dat je de allerscherpste prijs krijgt. Dat is gegarandeerd.

De beste Koffie, de mooiste bekers!

De allerbeste verse koffie, met zorg bereid en geserveerd in de allermooiste bekers. Het oog wil immers ook wat! De nieuwe ‘Lines’ serie is ideaal voor echte professionals. Stevige, hippe koffiebekers, leverbaar in alle inhoudsmaten. De PE coating aan de binnenkant voorkomt niet alleen lekkage, maar zorgt er ook voor dat de inhoud perfect op smaak blijft. De serie begint bij de 115cc espressobeker tot aan de extra grote 16oz koffiebeker To Go. Combineer ze met zwarte of witte koffiedeksels. Zo maak je je koffiepresentatie helemaal af. De plastic deksels geven de bekers een luxe uitstraling en je kunt de koffie nu overal mee naartoe nemen.

Wat een heerlijke ochtend! Goede en smakelijke reis!

22 oktober 2018