Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie

Benodigdheden

Wil je koffie aanbieden aan jouw klanten of gasten? Koffie benodigdheden zijn dan onmisbaar! Bij ons vind je diverse handige koffie benodigdheden die de koffiebeleving naar een next level tillen. Hartstikke praktisch en gemaakt van de beste kwaliteit, waardoor jij en jouw gasten of klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie.

 1. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

 2. USP'S
  • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

  • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

  • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Benodigdheden voor bij de koffie?

Roer je koffie maar even goed door onze handige, voordelige roerstaafjes. Onze houten roerstaafjes zijn gemaakt van fsc-gecertificeerd hout, dus verantwoord. Het fsc keurmerk garandeert dat het hout afkomstig is uit een bos die als 'goed beheerd' beoordeeld is. Dit gebeurd door een onafhankelijke instantie. Uiteraard leveren we ook de populaire ps (polystyreen) roerlepeltjes. Stevige roerstaafjes, verpakt in dispensers van 2.000 stuks. Ideaal in iedere (bedrijfs)kantine en koffiecorner. De kunststof roerstaafjes zijn bestand tegen hoge temperaturen en hebben de juiste lengte.

Suikersticks en creamersticks

Een lekkere bak koffie? Zwart of compleet. Wat je ook kiest, suiker en creamer kunnen uiteraard niet ontbreken in de koffiehoek. Maar dan wel met de juiste finishing touch! De smalle suikersticks en creamersticks van KoffiebekerDirect zijn direct herkenbaar aan de eenvoudige opdruk én kleur. Rood voor suiker, blauw voor creamer. Wel zo makkelijk, wel zo duidelijk. Deze portieverpakkingen zorgen voor de perfecte dosering. Ze zijn hygiënisch verpakt en direct klaar voor gebruik. De suiker (4 gram per stick) lost eenvoudig op voor een zoetere smaak; de creamer geeft iedere kop een heerlijk milde smaak. Leverbaar in handige dispenserdozen (500 stuks), maar ook in extra voordelige ‘bulkdozen’ van 1.000 stuks. Zo kunnen de staafjes in een mum van tijd weer worden aangevuld. Jouw collega’s kunnen dan weer snel genieten van deze heerlijke koffie benodigdheden.

Handig voor ‘onderweg’

Koffie onderweg nuttigen, maar zonder risico of morsen? Het kan dankzij onze handige koffiedeksels met praktische drinkopening. Uitstekende kwaliteit, naadloze passing! De inhoud blijft goed en veilig op temperatuur. Leverbaar in witte en zwarte versies. Dat wordt heerlijk genieten van je cappuccino, thee of ander warm drankje. En wil je nog meer isolatie? Dan zijn onze handige koffiebeker sleeves een uitkomst. Geen risico op verbranden en de koffie blijft goed op temperatuur. En drink je liever thee? Dat mag natuurlijk ook. Koffiebeker sleeves zijn gemaakt van bruin karton (kraft kleur) en leverbaar in twee formaten (80mm en 90mm bekers).

Kies ook voor voordelen van KoffiebekerDirect

Je favoriete koffie-benodigdheden of koffiedeksels gevonden? Bestel ze dan vandaag nog voor 13u en ontvang je bestelling morgen in huis. Via postnl of brouwer transport. Bestel je voor €200 (of meer) dan worden er nooit verzendkosten berekend. Wel zo duidelijk! Bij KoffiebekerDirect ben je bovendien verzekerd van de allerbeste prijs en uitstekende kwaliteit. Vind je hetzelfde product online voor een nog lagere prijs, dan ontvang je direct het prijsverschil retour.