Categorie
  • Koffiebekers Overig (PS/EPS)

Koffiebekers Overig (PS/EPS)

Onze voordelige plastic beker 'Economy' is licht in gewicht (zo'n 3 gram per beker) multi-inzetbaar en uiterst scherp geprijsd. Iets meer stijl? Kies dan voor het kopje met oor. In bruin of wit. Een perfect alternatief, als jij je koffie met wat extra luxe wilt serveren. Extra warmte-houdend? Dan zijn onze EPS schuimbekers dé beste keus. 

Perfect isolerende schuimbekers

EPS bekers zijn perfect isolerend! Ze houden ‘warme dranken’ warm en ‘koude dranken’ fris! De isolerende schuimlaag zorgt er voor dat de inhoud mooi op temperatuur blijft. De bekers zijn licht in gewicht, zeer stevig en erg prettig om uit te drinken. Dé ideale drinkbekers voor onder meer warme dranken, chocolademelk, soep en saté. Ze worden in diverse formaten aangeboden.

Wat is EPS?

EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen. Aan PS (de grondstof voor onze plastic drinkbekers) wordt co2 toegevoegd en vervolgens geëxpandeerd tot de bekende korrels. Deze korrels worden vervolgens verhit. Ze zetten dan uit en worden aan elkaar gesmolten.


Schuimbekers met een boodschap

Geniet volop van extra warme of zeer koude dranken uit individueel bedrukbare schuimbekers. De inhoud blijft niet alleen lekker lang op temperatuur, maar jouw handen blijven ook heerlijk koel. En morsen is niet nodig, dankzij de handige, bijpassende eps deksels. Zo kun je ze makkelijk en lekvrij meenemen.