Jouw prijsgarantie: de laagste prijs

Wij garanderen uitstekende kwaliteit en altijd de laagste prijs!

In de webshops van PackagingDirect weet je 100% zeker dat je nooit teveel betaalt. Wanneer je hetzelfde artikel elders voor een lagere prijs kan kopen, ontvang je van ons het prijsverschil retour. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Hieronder lees je of het door jou gevonden prijsverschil aan de voorwaarden voldoet.

PACKAGINGDIRECT PRIJSGARANTIE: de voorwaarden 

1. 

Het verschil in prijs moet door PackagingDirect controleerbaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld door een digitale offerte, maar ook 'zichtbaar' in de webwinkel van de betreffende aanbieder. 

2. 

Wij concurreren uitsluitend met webwinkels in Nederland en België. Prijzen van bedrijven, anders dan in Nederland en Belgie, zijn voor ons geen referentie. 

3.  

Producten met bedrukking? In dat geval moeten de disposables identiek zijn aan ons aanbod. Het materiaal, de kwaliteit, het formaat, de levertijd, maar ook de wijze van bedrukking (offset, digitale- of flexodruk) moet dus hetzelfde zijn.

4. 

Uitgesloten van de laagste prijsgarantie zijn: groothandelsverkopen, aanbiedingen van uitverkopen, faillissementsverkopen, gebrekkige producten, afwijkende leveringsvoorwaarden etc.

5.  

Het prijsverschil moet voorhanden/zichtbaar zijn op het tijdstip dat jij een beroep doet op de PackagingDirect prijsgarantie.

6.  

Het product moet zichtbaar en duidelijk geprijsd zijn op de website van de andere (online) aanbieder.

7.  

De PackagingDirect prijsgarantie is geldig tot uiterlijk 14 dagen na aankoop/ factuurdatum.

  

Meer weten?

Stuur dan een mail. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Natuurlijk zijn we ook telefonisch te bereiken op +31 (0) 55 767 6100.