Plastic Koffiebekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Plastic koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect is dé specialist voor de zakelijke en consumentenmarkt. Functioneel en hygiënisch. Naast bekers leveren wij ook handige roerstaafjes, draagtrays en bekerhouders.

Plastic koffiebekers kopen?

Op zoek naar voordelige plastic koffiebekers? Kies voor onze veelzijdige witte plastic drinkbekers. Wie kent ze niet! De plastic koffiebekers zijn licht in gewicht en zeer breed inzetbaar. De bekende, geribbelde wand zorgt voor extra stevigheid. De bekers zijn geschikt voor iedere gelegenheid waar drankjes aan te pas komen. Liever nog iets steviger? Of wil je graag koffiebekers van plastic voor de koffieautomaat? Kies dan voor een van onze betrouwbare automaatbekers. Een speciale antistatische behandeling voorkomt storingen aan je koffiemachine. KoffiebekerDirect levert 2 series. De classic en freshbrew serie. Stevige kwaliteit, vormvast en altijd betrouwbaar. Uiteraard voldoen alle plastic bekers aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid. Europese topkwaliteit, hygiënisch, goed stapelbaar en betrouwbaar.

Sterk isolerend

Liever bekers van plastic met extra isolatie? Dan bieden onze schuimbekers een uitkomst! Sterk 'warmhoudend' dankzij een goed isolerende EPS-schuimlaag. Kies je voor plastic koffiebekers kopen? Dan profiteer je van diverse voordelen. Zo zijn ze licht in gewicht, goed stevig en zeer prettig in gebruik.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}