Plastic Koffiebekers: Herbruikbaar

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

De ideale keuze voor iedereen die van een heerlijke kop koffie of thee willen genieten en tegelijkertijd hun impact op het milieu willen minimaliseren, is onze herbruikbare koffiebeker. In tegenstelling tot wegwerpbekers zijn onze herbruikbare opties ontworpen om steeds opnieuw te worden gebruikt.

Milieubewust en Duurzaam

Kiezen voor een herbruikbare koffiebeker betekent kiezen voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in plaats van wegwerp kartonnen bekers. Op deze manier draag je actief bij aan het verminderen van afval. Bovendien bespaar je niet alleen geld, maar ook op de lange termijn, omdat je de herbruikbare koffiebeker talloze keren kunt gebruiken, terwijl een kartonnen beker meestal na één keer gebruik wordt weggegooid.

Keuze uit Unieke Ontwerpen

Onze selectie herbruikbare koffiebekers wordt gekenmerkt door unieke ontwerpen. Bijvoorbeeld, de welbekende Schotse Ruit-print of koffiebekers met inspirerende citaten, zijn enkele van de opties waaruit je kunt kiezen.

Vervaardigd uit Stevig PP360® Materiaal

Al onze herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van robuust PP360®-materiaal. Dit materiaal is bestand tegen hoge temperaturen van warme dranken, 100% voedselveilig en breekt niet. De beker blijft zelfs bij hogere temperaturen prettig om vast te houden. Wanneer de beker uiteindelijk versleten is door regelmatig gebruik, kan het polypropyleen materiaal effectief worden gerecycled.

Toekomstgerichte Herbruikbaarheid volgens Nieuwe Wetgeving

Europese overheden, waaronder de Nederlandse, streven naar verminderd gebruik van wegwerpplastic. Vanaf 1 januari 2024 worden kartonnen en plastic koffiebekers alleen nog in uitzonderingsgevallen toegestaan voor consumptie ter plaatse. Hergebruik wordt vanaf die datum de nieuwe standaard. Onze herbruikbare koffiebekers voldoen aan de gestelde eisen van het ministerie en bieden een uitstekend alternatief, vooral voor kantoren en locaties waar drankjes worden genoten.

Een Persoonlijke Touch op Jouw Herbruikbare Koffiebeker

Wij begrijpen dat je graag je eigen stempel wilt drukken op je herbruikbare koffiebeker. Bij PackagingDirect bieden we binnenkort de mogelijkheid om je eigen herbruikbare koffiebekers van PP360® te laten bedrukken, volledig in lijn met jouw huisstijl.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}