Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie
  • Koffiebonen
  • Koffiecups
  • Gemalen koffie

Koffiebonen

Heerlijke koffie, ook dat is waar het om draait bij KoffiebekerDirect. Verfijnde koffieblends, duurzaam geproduceerd door de beste koffiebranders van Gran Maestro Italiano. Stuk voor stuk kwaliteitskoffies met Italiaans karakter, voor een perfect bakje koffie. Combineer met onze koffiebekers, handige deksels en koffieaccessoires en profiteer van gratis verzending vanaf €290. Dat maakt KoffiebekerDirect tot de beste One-Shop-Koffie-Shop! Bekijk het complete assortiment!

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Eerlijk & Duurzaam

Gran Maestro maakt Italiaanse topkoffie voor echte liefhebbers van koffiebonen en Nespresso® capsules. Alle koffievarianten zijn Rainforest Alliance gecertificeerd; een keurmerk voor eerlijke handel & milieu voor o.a. koffie en andere producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Alle Gran Maestro bonen worden volledig klimaatneutraal geproduceerd. Zo waarborgt de koffieproducent dat toekomstige generaties ook van deze kwaliteitskoffies kunnen blijven genieten.

Welke koffiesoort past bij mij?

Elke smaaksoort uit het Gran Maestro assortiment heeft zijn eigen kleuraccent + intensiteitsaanduiding. De koffiesterktes lopen van 6 tot en met 13, waarbij intensiteit 13 de meest intense smaak heeft. Vind je favoriete intensiteit bij de product-UPS’s. Het assortiment is gebaseerd op de rijke koffieculturen van Italië met in totaal 8 verschillende smaken. Die zich laten zich proeven als een uitgebreide Italiaanse Koffiereis, die start met de romige, lichtzoete smaaktonen uit het Noorden, tot aan de donkere, pittige smaaksensaties uit het zuiden. Er is altijd wel een smaak van jouw gading. 

Jouw zoektocht naar lekkere koffie begint bij KoffiebekerDirect 

De lekkerste koffie vind je op KoffiebekerDirect. Bekijk ons ruime aanbod, kies jouw favorieten en plaats een bestelling. Heb je nog vragen over onze producten of service? Aarzel niet en bel, chat of mail met ons customer support team. Ze staan je graag te woord. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en productnieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.