Beste bezoeker,

Met ingang van 1 januari 2023 is er nieuwe wetgeving van kracht.
Hierdoor betaal je meer voor producten die onder de SUP-opslag en/of Afvalbeheerbijdrage vallen.

Meer weten? Lees het in onze blog.

Categorie
  • Koffiebonen
  • Koffiecups
  • Gemalen koffie

Koffiecups

Bij KoffiebekerDirect koop je niet alleen de mooiste koffiebekers, maar ook de lekkerste Gran Maestro Italiano koffiecups. De aluminium cups passen in alle Nespresso compatible machines. Begin je de dag met een cappuccino, lungo of start je sterk met een ristretto? Bij KoffiebekerDirect vind je altijd een smaak die bij je past. Bestel in één keer al je koffiebenodigdheden bij KoffiebekerDirect!

Altijd een smaak die bij je past

Gran Maestro is een koffiebrander die erin slaagde om voor een fantastische prijs aluminium capsules te leveren. De met goud bekroonde koffiecups zijn leverbaar in verschillende sterktes. De intensiteit van de capsules loopt op van 6 tot en met 13, waarbij 13 de meest krachtige smaak is. Elke koffiesmaak en koffiecup heeft zijn eigen kleur – om gemakkelijk je favoriete smaak te kunnen nabestellen.

Nooit eerder Gran Maestro koffiecups besteld? Smaak is persoonlijk, maar gelukkig hebben wij voorgeproefd. De alleskunner onder de smaken zijn de Cappuccino koffiecups. Krachtig genoeg voor een cappuccino, maar ook zeer geschikt voor een intense lungo met kruidig aroma. En ook aan cafeïnevrije koffie is gedacht. Met een Decafinato cupje geniet je van een gebalanceerde koffie met een subtiel kruidig bloesemkarakter. Liever een biologische (organic) koffie? We hebben twee smaken ‘Organica’ koffiecups in het assortiment, de Lungo en de Espresso. Beide heerlijke goedkopere alternatieven voor Nespresso Organic koffiecups!

Klimaatneutraal geproduceerd

Dat voelt goed. Het merk Gran Maestro Italiano is voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Door te kiezen voor Gran Maestro koffiecups zorg jij ervoor dat toekomstige generaties ook van deze kwaliteitskoffie kunnen genieten. Bij KoffiebekerDirect koop je de koffiecups per 6 verpakkingen van 20 cups. Zo heb je altijd een voorraad van je favoriete smaak in huis.

Uit voorraad leverbaar

Bij KoffiebekerDirect vind je alles wat je nodig hebt om een goede kop koffie te serveren. Van koffiebekers tot draagtrays en roerstaafjes, ons brede assortiment helpt slimme ondernemers tijd besparen. Wil je BIO of gerecyclede koffiebekers laten bedrukken? We staan voor je klaar. Onze koffiebekers zijn direct uit voorraad leverbaar in kleine en grote hoeveelheden. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 290!