Koffiebekers Bedrukken: Enkelwandige Bekers

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Vanaf 3 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-wetgeving van kracht. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van koffiebekers. Voor bedrukte koffiebekers geldt dat ze een verplichte SUP-markering krijgen.

Logo, promotie van jouw event of een andere opvallende boodschap? Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht en op een aantrekkelijke manier 'in de hand' komt van jouw doelgroep. Wij bedrukken koffiebekers in maar liefst zeven inhoudsmaten! Leverbaar vanaf 5 (werk)dagen tot 12 weken.

Koffiebekers bedrukken in full-color vanaf 250 stuks

Digitale bedrukking kun je vergelijken met een gewone kleurenprinter. Jouw ontwerp wordt direct vanaf de aangeleverde bestanden afgedrukt, zonder tussenkomst van een clichéplaat. Dat maakt digitaal printen een stuk flexibeler: je kunt je koffiebekers snel en met relatief weinig opstartkosten bedrukken. In plaats van inkt gebruikt een digitale printer toners.

Voordelen van digitaal bedrukken

  • Goede drukkwaliteit (tot 1250 dpi) met lage opstartkosten (geringe setup kosten per ontwerp)

  • Snel en makkelijk op te starten, dus korte levertijden (al vanaf 5 werkdagen)

  • Hoge flexibiliteit. Beelden/data kun je relatief snel wijzigen of toevoegen

  • Al leverbaar vanaf 250 koffiebekers

  • Levertijd: vanaf 5 werkdagen

Nadelen van digitaal bedrukken

  • 4 kleuren CMYK drukproces: sommige kleuren kunnen soms minder accuraat worden weergegeven

  • Hoge variabele kosten. De drukkosten bij hogere volumes zijn daarom relatief hoog. Dit in vergelijking met offsetdruk en flexodruk

30.000+ aantallen?

Heb je geen haast, kies dan voor onze extra voordelige koffiebekers met een iets langere levertijd. Vanaf 30.000 bekers. Hoogwaardige flexo bedrukking. De druktechniek is vooral interessant voor middelgrote en grote oplages en wordt toegepast op onze productielocaties in Polen en China.

Wat is flexodruk?

Flexodruk is een rotatieve hoogdruktechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele drukvormen, de zogeheten clichés en dunne, sneldrogende inkten. De levertijd van deze koffiebekers bedraagt maximaal 6 weken (Europa) of 12 weken (China). Aan kwaliteit van de koffiebekers doen wij uiteraard geen concessies. De bekers zijn sterk en lekvrij. Kies uit 3 populaire inhoudsmaten: 150cc (6oz), 180cc (7oz) en 200/250cc (8oz).

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}