Plastic Koffiebekers Bedrukken

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen? Een goedkope, maar toch uiterst effectieve manier om dit te realiseren is door te kiezen voor koffiebekers met logo. Door plastic koffiebekers te bedrukken met jouw logo valt jouw bedrijf altijd en overal op. De populaire witte polystyreen (PS) automaatbekers worden snel en professioneel bedrukt in maximaal 6 kleuren (PMS). De vermelde prijzen zijn inclusief bedrukking (1 kleur). Je kunt je ontwerp of logo direct uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling. Hoe handig is dat?!

Koffiebekers met logo

Koffiebekers met logo bedrukken? Dit is heel eenvoudig. Selecteer het aantal bekers en kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Voordat je aan de slag gaat met het bedrukken van jouw plastic koffiebeker met logo is het goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo is de dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 PMS kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI of PDF formaat). Als je kiest voor koffiebekers van plastic bedrukken dan kies je automatisch voor een stevige kwaliteit polystyreen (PS). Een ander voordeel is dat de bekers zijn geschikt voor koud en warme dranken. Ze zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling zijn ze geschikt voor bijna alle koffieautomaten.

Koffiebekers met logo bestellen?

De koffiebekers met logo zijn niet alleen uitermate geschikt om onder de aandacht te komen bij klanten en prospects: ze zijn ook nog eens erg functioneel.

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}